طراحی داخلی صنعتی – نگاهی نو به سبک دکوراسیون صنعتی

طراحی داخلی صنعتی موضوع امروز ماست. حتما دکوراسیون بعضی ساختمان ها توجه شما را به خود جلب کرده. بعضی از دکوراسیون هایی که متفاوت و جسورانه اند بیشتر از دیگر سبک ها ذهن افراد را مشغول به خود میکند. در این بین ممکن است با ساختمانی روبرو شوید که اجزای درونی آن بیرون آن است.

مثلا ستون ها را لخت در جلوی چشم خود میبینید. یا مثلا لوله های انتقال آب به داخل روی دیوار و سقف قرار گرفته اند. تمامی این عناصر شما را به یاد یک چیز میاندازد. طراحی صنعتی یک سبک انقلابی در زمان خود محسوب میشود که به مرور زمان با تکامل به تعداد طرفداران خود افزوده. در این مقاله همراه ما باشید، تا بیشتر درباره طراحی صنعتی صحبت کنیم.

 

طراحی صنعتی چیست؟

طراحی داخلی صنعتی از به نمایش گذاشتن مصالح ساختمانی ترسی ندارد. این سبک در ساختمان های مختلفی با کارکرد های متفاوتی ممکن است اجرا شود. فضای منزل، یک رستوران یا کافه، فروشگاه لباس و … همه میتوانند از سبک صنعتی کمک بگیرند تا بر غنی بودن فضای داخلی خود بیافزایند.

رنگ های خنثی، سطح چوبی و فلزی سخت و اشیای کاربردی از المان های اصلی این سبک به شمار میروند. در دکوراسیون صنعتی شما باید همواره تصویر یک کارخانه در ذهنتان ایجاد شود. آن هم نه یک کارخانه مدرن. بلکه کارخانه ای نوستالوژی و اروپایی که شاید بیشتر در فیلم های سینمایی دیده و در داستان های چارلز دیکنز خوانده اید.

 

تاریخچه طراحی داخلی صنعتی

همانطور که از اسم این سبک پیداست ریشه اش را نیز تنها باید در یک اتفاق جستجو کرد. انقلاب صنعتی. انقلاب صنعتی یک درگونی تاریخی مربوط به قاره اروپا و امریکاست. این تحولات در صنعت، کشاورزی و ترابری نمود پیدا کردند. در کشاکش همین دوران و اتفاقات مختلف طراحان به فکر افتادند تا ببینند که به کدام سبک طراحی کمتر پرداخته شده. نهایت این تفکر، تولد سبک جدیدی بود.

سبکی که در دوران خود بیرون از چارچوب ذهنی مردم فکر میکرد. سبکی که هر چیزی که تا پیش از این مخفی بود را در معرض دید میگذاشت. این سبکی به حدی انقلابی و زیبا بود که در دوره معاصر نیز همچنان تقاضا برایش وجود دارد.

 

لوله ها و کانال ها در معرض دید

همانطور که گفتیم لوله های در معرض دید از ویژگی های اصلی این سبک هستند. یکی از عناصر بارز طراحی داخلی صنعتی وجود ویژگی هایی است که افراد معمولا سعی میکنند آن ها را پنهان نگه دارند، مانند لوله ها و کانال ها. می توانید تصور کنید که وقتی مفهوم آپارتمان های انباری محبوبیت پیدا کرد، این چه استراتژی رهایی بخش بود.

تبدیل فضاهای صنعتی سابق (مانند کارخانه ها) به زندگی مسکونی ممکن است یک چالش باشد، اما قرار دادن چند عنصر خام در معرض دید ساکنان هدف اصلی ساختمان ها را یادآوری کرد و ساخت و سازهای بیشتر را حذف نمود.

 

مبلمان در طراحی دکوراسیون این سبک

خب ما در کارخانه های عصر انقلاب صنعتی مبلی نداشتیم تا حالا آن را در فضای امروز قرار دهیم. اما هنر همواره میتواند با راهکار های خلاقانه مشکلات بزرگ را حل کند. می دانیم که سبک صنعتی برای طراحی فضای داخلی باید از فلز و چوب استفاده کند. دقیقاً این مواد هستند که با هم ترکیب می شوند و تعداد زیادی مبلمان به سبک صنعتی را ایجاد می کنند.

بسیاری از آنها واقعاً قدیمی اند، در حالی که برخی دیگر از قطعات قدیمی کارخانه و آزمایشگاه الهام گرفته شده اند. این ترکیب ها منجر به فضا سازی خلاقانه ای شده که کمتر در دیگر سبک ها میبینیم. برای مثال در طراحی صنعتی ممکن است از یک چهار پایه قدیمی و کارخانه ای برای میز ناهار خوری یک منزل مسکونی استفاده شود.

 

سخن آخر

پیشنهاد میکنم قبل از اینکه بخواهید این سبک را برای فضای داخلی خود انتخاب کنید، به دقت آن را مورد بررسی قرار دهید. حتی شده از نزدیک از یک فضای داخلی با سبک دکوراسیون صنعتی دیدن نمایید. چراکه این سبک بر روی کاغذ خوشایند افرادی بسیاری است، اما زمانی که فضای خود را بی پرده و عیان میبینند نظرشان عوض میشود.

همانطور که این سبک در ارائه خود جرات به خرج داده شما نیز باید در انتخاب آن جسور باشید. طراحی صنعتی از سبک هایی است که هنوز در دنیا طرفداران زیادی دارد و سالانه فضا های بسیاری به این سبک طراحی میشوند. ممنون که تا انتهای مقاله با ما همراه بودید.

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *