دکوراسیون تلفیقی – جهان تلفیق در طراحی دکوراسیون داخلی
جهان تلفیق سالهاست که توانسته با پتانسیل بالای خود ترکیب های جذابی را پدید آورد. هنر های تلفیقی همواره برای مردم جذاب و منحصر به فرد بوده چرا که آنها را از کلیشه ها رها میکند و به نوعی برایشان حس خاص بودن به ارمغان می آورد. طراحی دکوراسیون داخلی نیز از این قاعده جدا نیست.
طراحی تلفیقی قوانین را جسورانه به زیر پا میگذارد تا ترکیبی نو خلق کند. این ترکیب ها در بسیاری از موارد میتواند هیجان انگیز و قوی باشد. در این مقاله همراه ما بمانید تا این سبک طراحی دکوراسیون را با هم بررسی کنیم.
سبک تلفیقی چیست؟
شاید این سبک را نتوانیم به شیوه مقاله های پیشین بررسی کنیم. بی شک برای طراحی تلفیقی برای زمان بیشتر گذاشت و انرژی زیادی صرف کرد. چراکه قانون های این سبک منعطف و تجربی هستند. پس اصلا این فکر نباید به ذهنتان برسد که سبک تلفیقی بدون در نظر گرفتن قواعد خاصی اجرا میشود.
اجرای درست این سبک به شکلی که جنبه زیبایی شناسانه آن حفظ شود، نیازمند تلاش و تجربه های پی در پی است. شاید دیگر سبک ها را با مطالعه تا حدودی بتوان اجرا و پیاده سازی کرد، اما برای این سبک حتما باید از یک متخصص فضای داخلی کمک گرفت
تعریف این سبک
شاید کمی عجیب به نظر برسد اما برای دکوراسیون تلفیقی حتی تعریف درستی وجود ندارد. با بررسی نشانه ها، ویژگی ها و نتیجه کار باید آن تعریف کنیم. اما اگر بخواهیم به شکل کلی تلفیق را تعریف کنیم، سبک های تلفیقی از ترکیب عناصر چندین سبک دیگر بدست میایند به شکلی که زیبا و کاربردی به نظر برسند.
دست طراحان در این سبک بازتر از دیگر سبک هاست. شاید استفاده از میزی با طرح صنعتی در کنار مبلی روستیک کمی عجیب به نظر برسد درحالی که در طراحی تلفیقی کاملا معمول و زیباست.
چگالی عناصر در جهان تلفیق
بزرگترین چالش طراحان و کسانی که سعی در طراحی دکوراسیون تلفیقی دارند، حفظ وحدت و تعادل در ترکیب است. عناصر ترکیبی باید در عین متفاوت بودن وحدتی نسبی داشته باشند. این وحدت به غنی تر شدن فضای داخلی کمک خواهد کرد. برای مثال استفاده از کاغذ دیواری مدرن، پرده های کلاسیک و مبلمان روستیک چندان خوشایند به نظر نمیرسد.
اما طراح با تجربه ممکن است با یکی کردن طیف رنگی این عناصر، وحدت نسبی را در آنها ایجاد کرده و فضای تلفیقی جذابی را خلق کند. پس به عنوان طراح باید حواستان باشد که تعادل عناصر بهم نریزد و همچنان زیبا جلوه کند.
آیا سبک های تلفیقی مستقل هم داریم؟
بعضی از سبک های طراحی داخلی به شکل پایه ای از عنصر تلفیق استفاده کرده اند. در چنین سبک هایی معمولا دو سبک با یکدیگر تلفیق شده و سبک جدید پدید آورده. اما زمانی که از طراحی داخلی تلفیقی صحبت میکنیم، منظورمان ترکیبی بیش از دو سبک است.
در دکوراسیون تلفیقی حتی ممکن است سبک هایی به یکدیگر ترکیب شوند که هیچ ارتباط محسوس و غیر محسوسی با یکدیگر ندارند. اما در سبک های تلفیقی پذیرفته شده، معمولا یک عامل مشترک در بین دو سبک تلفیقی وجود دارد که دلیل اصلی تلفیق بوده.
این سبک مناسب چه کسانی است؟
افرادی که به دنبال تجربه های جدید و سبک های منحصر به فرد هستند باید حتما درباره این سبک نیز اطلاعاتی داشته باشند تا شاید نظرشان نسبت به آن جلب شود. جذابیت این سبک بیشتر به خاطر انعطاف پذیری آن است.
هر زمان که از یک نوع دکوراسیون تلفیقی خسته شدید با تغییر چند عنصر میتوانید ترکیب جدیدی داشته باشید. این اتفاق در سبک های دیگر کمتر وجود دارد. چراکه تغییر اجزا در آنها منجر به تغییر بزرگی خواهد شد. ممنون که تا انتهای مقاله همراه ما بودید.